facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor

En Bloc per Llucmajor

psmllucmajor | 31 Marš, 2007 16:12

Les agrupacions de Llucmajor del PSM-Entesa Nacionalista i dĺAlternativa-Esquerra Unida-Els Verds hem ratificat els acords a quŔ havÝem arribat per formalitzar el BLOC per Llucmajor. Les dues agrupacions valoram positivament la presentaciˇ dĺuna candidatura conjunta que contribueixi a un canvi de govern al municipi de Llucmajor que faci possible lĺaplicaciˇ de polÝtiques centrades en les necessitats reals dels ciutadans i les ciutadanes enlloc de beneficiar nomÚs a uns pocs (Segueix)

Posted in General . Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

E˛lica o arbitrÓria? Els municipis contra el Govern de Matas

psmllucmajor | 24 Marš, 2007 10:59

En els posts de dia 22 i 23 de gener ja expressÓvem la nostra preocupaciˇ pel fet que el foment de l'energia e˛lica -ben necessari- servÝs per camuflar la destrucciˇ d'uns espais naturals escassos i -recentment- desprotegits. Aquesta setmana ha estat la Federaciˇ d'entitats locals de les Illes Balears (Felib) que ha denunciat les imposicions del Govern en aquest sentit i, a proposta del batle del Mercadal, Ramon Orfila (PSM) ha aprovat una resoluciˇ que exigeix a l'executiu que respecti l'autonomia municipal i encarrega un informe jurÝdic a la universitat per aclarir si la Llei d'acompanyament dels pressuposts -aprovada amb els vots del PP i UM- vulnera els drets dels municipis (Segueix)

Posted in Territori, medi ambient . Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Publicitat impagable (1)

psmllucmajor | 21 Marš, 2007 21:55

Llegim un cartell de publicitat institucional. Hi diu, amb raˇ: "La prostituciˇ existeix perquŔ tu pagues" (Segueix)

Posted in Gast˛rum, amics i corrupteles . Comentaris: (4). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

La mar de verd

psmllucmajor | 18 Marš, 2007 23:53

 (Segueix)

Posted in Territori, medi ambient . Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

La Nueva Mallorca "ho fa" "a la mallorquina" i es carrega Regana

psmllucmajor | 16 Marš, 2007 13:43

“Quina amplària de món, no es veu la fi”. Ai... Regana havia estat una zona urbanitzable amb Pla parcial aprovat (anys enrere) però mai no executat. Les Directrius d’Ordenació del Territori del primer Matas (res a veure amb el segon!) li retallaren els 500 m. més pròxims a la costa. Els pactes de progrés (1995-2003) la varen incloure en les seves moratòries i a l’esborrany del PTM (1999-2003)   -Pla Territorial de Mallorca- era una de les urbanitzacions que es desclassificaven i passaven a rústic. Quan va començar aquesta legislatura de ciment i camions de grava i pactaren el “pofessionals” de la Nueva Mallorca i els que  “ho fan” “a la mallorquina”, Regana reaparegué al PTM de la destrucció: 22,5 ha urbanitzables... si l’Ajuntament vol.  (Segueix)

Posted in Territori, medi ambient . Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

UM i el PP volen destruir Regana

psmllucmajor | 15 Marš, 2007 15:25

El PSM instarà el Consell de Mallorca perquè protegeixi la zona de Regana que, segons el Pla Territorial de Mallorca (PTM) elaborat per UM i el PP en el Consell, passarà a ser urbanitzable. L'àrea de Regana, d'elevat interès paisatgístic, naturalístic i ambiental, havia estat protegida durant l'etapa del Pacte de Progrés, a instàncies del PSM de Llucmajor. Però ara el pacte PP-UM ha decidit urbanitzar-hi 22,5 hectàries que sumaran 2.200 noves places turístiques i residencials.

 (Segueix)

Posted in Territori, medi ambient . Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Aquest dissabte: prou destrucciˇ, salvem Mallorca!

psmllucmajor | 14 Marš, 2007 15:01

Per a la manifestació d'aquest dissabte dia 17 de març, convocada pel GOB i la Plataforma Salvem Mallorca, i a la qual ens adherim amb entusiasme, us informam que els afiliats, amics i simpatitzants del PSM i dels partits polítics que conformen el BLOC per Mallorca ens concentrarem, a partir de les 17,45h, davant de l'oficina d'Es Crèdit a sa Plaça d'Espanya de PALMA. Sortirem tots plegats al darrera de les pancartes i banderes del BLOC.

Per a més informació, clicau aquí:

 (Segueix)

Posted in Territori, medi ambient . Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

La Nueva Vida i el Bloc Jove

psmllucmajor | 13 Marš, 2007 15:41

Aquest divendres, dia 16 de març, hi ha dos actes importants. Serà cosa d'organitzar-se bé l'agenda: la conferència de Miquel Montserrat i Maties Stela a La Nueva Vida (Llucmajor) i la festa del Bloc Jove a Palma.

A primera hora de l'horabaixa, a les 17 h, a la seu de la cooperativa "La Nueva Vida", al carrer de Sant Joan núm. 7, l'historiador Miquel Monserrat (descendent de la històrica família de dirigents socialistes Monserrat i Parets) dictarà una conferència sota el títol "Breu història de sa Cooperativa". També hi parlarà en Maties Stela, històric militant del socialisme local i testimoni dels fets del 1936. En aquest acte es descobrirà una placa.

 

 (Segueix)

Posted in Mem˛ria . Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

La reconversiˇ de s'Arenal: moltes paraules, ni un cŔntim

psmllucmajor | 08 Marš, 2007 04:57

El Pla d’excel·lència de s'Arenal, iniciativa dels empresaris d’aquesta zona turística, continua sense gaires possibilitats de fer-se, segons varen poder constatar els candidats del Bloc (PSM-EU-Verds), en una reunió que han mantengut aquesta setmana amb el president de l’associació d’hotelers de la Platja de Palma. Hem constatat que remodelacions previstes a altres destinacions turístiques de l’estat espanyol podrien passar davant d’aquesta, que fa 8 anys que es va projectar. Aquest fet suposarà no només un nou endarreriment del projecte, sinó el desviament d’un nombre important de turistes, de manera potser irreversible.

Ho llegim a Tribuna Mallorca: http://www.tribunamallorca.org.

 (Segueix)

Posted in Turisme . Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Reuniˇ amb els hotelers de s'Arenal

psmllucmajor | 06 Marš, 2007 17:20

El turisme ha de ser una prioritat per al futur govern de les Balears i dels ajuntaments de Llucmajor i Palma. Per aquest motiu, els candidats del Bloc per Mallorca (PSM-Entesa Nacionalista, Alternativa-Esquerra Unida i Els Verds), Gabriel Barcelˇ (PSM), Eberhard Grosske i Miquel └ngel Llauger, han mantengut avui dematÝ una reuniˇ amb Francisco MarÝn, president de la Associaciˇ Hotelera de la Platja de Palma, per fer arribar a aquest colĚlectiu empresarial -el mÚs important del nostre terme tant pel que fa a l'ocupaciˇ com pel seu pes en el conjunt de l'economia local- les nostres propostes en matŔria de turisme i medi ambient. Durant la conversa, s'ha tractat tambÚ la qŘestiˇ del Pla de reconversiˇ turÝstica de la Platja de s'Arenal. Tant l'Associaciˇ Hotelera com el Bloc per Mallorca hem coincidit a assenyalar que els dos principals problemes amb els que es troba ara mateix el projecte sˇn el retard i la manca de finanšament d'aquest pla, vital per a la reconversiˇ i la millora de la primera activitat econ˛mica del terme. A la reuniˇ tambÚ s'ha parlat sobre els problemes d'inseguretat de la zona (Segueix)

Posted in Turisme . Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent