facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor

Milloren les perspectives electorals del Bloc

psmllucmajor | 29 Abril, 2007 21:33

L'enquesta publicada avui a El Mundo confirma la tendŔncia a l'alša del Bloc per Mallorca que se consolida com a tercera forša electoral mallorquina, a gran distÓncia de la quarta. Segons l'enquesta, el Bloc hauria passat, en un mes, del 10% al 12-13 per cent d'expectativa de vots.La molt bona valoraciˇ del nostre candidat a la PresidŔncia del Govern, en Biel Barcelˇ, fa pensar que la tendŔncia a l'alša podrÓ continuar en els vint-i-vuit dies que falten per a les eleccions. El Mundo - autŔntic ˛rgan de la dreta espanyolista- camufla els bons resultats del Bloc darrera uns titulars adversos, per˛ es veu obligat a reconŔixer la tendŔncia a l'alša que assenyala el sondeig: "Esta coaliciˇn (el Bloc) lograrÝa el 12,1% de los votos, algo mßs que en la encuesta de marzo cuando conseguÝa el 10,2%". Els resultats de El Mundo coincideixen amb els del Diario de Mallorca que -en el seu darrer sondeig- ens concedia el 13% dels vots i cinc diputats, que -sumats al diputat que previsiblement obtendrÓ el PSM de Menorca i els que obtenguin els partits afins al Bloc (Entesa Nacionalista i Ecologista, EU-Els Verds, Esquerra) a la llista unitÓria de l'esquerra eivissenca- permeten pensar en un grup parlamentari de set o vuit diputats d'esquerres, nacionalistes i ecologistes, la garantia d'un govern de progrÚs (Segueix)

Posted in General . Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

La columna Maria Ant˛nia SalvÓ arriba avui a Llucmajor mentre els valencians defensen TV3 contra el PP liberticida

psmllucmajor | 28 Abril, 2007 10:37

Arriba el Correllengua, portador de la flama i del relleu que identifiquen la lleialtat a una cultura i la constÓncia i la solidaritat en la seva defensa. SerÓ a les cinc de l'horabaixa a Plaša. La columna Maria Ant˛nia SalvÓ recorre avui tot el Migjorn: Ses Salines, SantanyÝ, Felanitx, Campos, Porreres, Llucmajor (a les 17 hores) , Algaida, Pina i, finalment, Sant Jordi. MÚs informaciˇ al web: http://www.jovesllengua.org (Segueix)

Posted in Llengua, identitat . Comentaris: (5). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Dilluns, a les vuit del matÝ, demanarem la dimissiˇ del batle i de Rabasco

psmllucmajor | 27 Abril, 2007 12:42

Finalment el batle Lluc Tomàs s'ha vist obligat per llei a convocar un Ple extraordinari per debatre la moció que hem presentat aquesta setmana el PSM i el PSOE, la urgència de la qual havia desestimat la majoria municipal en el Ple ordinari.

La moció demana la dimissió del batle i i la del regidor Rabasco pels gravíssims delictes que se'ls imputen i pels sòlids fonaments de l'acusació.

La moció diu això:

 

 (Segueix)

Posted in Gast˛rum, amics i corrupteles . Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Un bon article de SebastiÓ Alzamora a l'Avui

psmllucmajor | 26 Abril, 2007 21:41

... del dia de sant Jordi. Ha estat tan comentat que en reproduïm l'essencial (Segueix)

Posted in General . Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

En Bloc... per s'Arenal!

psmllucmajor | 19 Abril, 2007 12:13

Els portaveus del BLOC per Mallorca i del Bloc per Llucmajor, Joana Lluïsa Mascaró, i del Bloc per Palma, Eberhard Grosske (EU-Els Verds) i Tomeu Carrió (PSM), han denunciat aquesta setmana la deixadesa que pateixen tantes i tantes zones de s'Arenal, un poble dividit entre dos municipis i sovint deixat de la mà de Déu pels dos ajuntaments.

Mascaró, Grosske i Carrió en el clot de l'Infern: un paradís desgraciat per la deixadesa del PP i per la brutor de molts

 (Segueix)

Posted in General, Mobilitat, seguretat, trÓnsit, Territori, medi ambient, Turisme . Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Lluc TomÓs i JoaquÝn Rabasco: ni un minut mÚs!

psmllucmajor | 18 Abril, 2007 18:55

Les gravíssimes imputacions de la fiscalia contra el nostre batle ens obliguen a demanar-ne -una vegada més- la dimissió immediata. En Lluc Tomàs se n'ha d'anar avui mateix. Una persona a qui un informe detalladíssim de la fiscalia imputa els pressumptes delictes de negociacions prohibides, suborn, defraudació a l’administració pública, ús d’informació privilegiada, tràfic d’influències, prevaricació continuada i aixecament de béns per valor d'un milió d'euros ha de centrar-se en la seva defensa i no en regir una alcaldia sota sospita.

 

 (Segueix)

Posted in Gast˛rum, amics i corrupteles . Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Complit: el senyal de trÓnsit mÚs car de la hist˛ria

psmllucmajor | 17 Abril, 2007 21:52

╔s difÝcil entendre com el PP gosa fer publicitat amb el lema "complit". A part de complir amb els seus (colĚlocant-los a tots) i de fer l'autopista (a preu de canari jove) no han complit cap de les seves grans promeses electorals. Havien promŔs, per contrarestar l'efecte de l'autopista, convertir les rondes en un bulevard i el carrer del Bisbe Taixaquet en un passeig. Aquests eren els projectes estrella del pressupost de 2006, per˛ no nomÚs no els executaren sinˇ que no fan comptes fer-ho: els han retirat del pressupost de 2007. I aix˛ que gastaren 25.550 euros per a un "estudi d'alternativa de la travessia" i 28.980 euros per a un "estudi de mobilitat al casc urbÓ". Prop de 55.000 euros (quasi deu milions de pessetes) en "estudis" que, en realitat, amaguen contractacions als amics de la casa. Per˛, quant a les realitzacions, res de res: les rondes de cada dia estan pitjor -amb cotxes aparcats sobre les voravies- i l'˙nic canvi en el carrer del Bisbe Taixaquet ha estat la instalĚlaciˇ d'un senyal de "direcciˇ prohibida" en un sentit del trÓnsit. Deu milions per a un senyal de trÓnsit... aquesta Ús la distÓncia entre l'estudi i les realitzacions. Mai tants no pagaren tant per tan poca cosa.

Posted in Gast˛rum, amics i corrupteles . Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Balanš de quatre anys de PP-ASI... d'entrada paga un euro, ciutadÓ

psmllucmajor | 15 Abril, 2007 22:22

El batle TomÓs i els regidors del PP s'han apropiat de l'escut de la corporaciˇ per fer un balanš molt particular dels seus quatre de gestiˇ amb ASI. Ho han fet amb una luxosa publicaciˇ a tot color pagada amb fons p˙blics. Sˇn 52 pÓgines plenes de fotos, mitges veritats, oblits i mentides que ens han costat a TOTS els llucmajorers 28.814 euros sortits de les butxaques del contribuent (Segueix)

Posted in Gast˛rum, amics i corrupteles . Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El primer mÝting del Bloc per Llucmajor, un Ŕxit rotund de p˙blic i de contingut

psmllucmajor | 15 Abril, 2007 21:21

Ho va comentar tothom. Na Joana estÓ mÚs en forma que mai. "Que se sale" va dir una assistent. Per˛ no nomÚs na Mascarˇ: en Miquel Rossellˇ, en Francisco GonzÓlez i en Maties Garcias firmaren un mÝting rodˇ, davant mÚs de cent persones que, literalment, varen desbordar l'aforament previst al celler de ca s'Hereu (Segueix)

Posted in General . Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

14 d'abril: feim mem˛ria de la Rep˙blica i presentam el Bloc per Llucmajor

psmllucmajor | 14 Abril, 2007 13:34

Avui, dissabte, dia 14, a les 20:00 hores, al celler de ca s'Hereu (carrer de la Fira, devora plaša) presentarem el Bloc per Llucmajor i la candidatura a les eleccions municipals que hem tancat el PSM, Esquerra Unida i Els Verds. En aquesta data del 14 d'abril, carregada de significaciˇ per a tots els progressistes i dem˛crates, volem unir la mem˛ria del passat i l'esperanša del futur. L'esquerra mallorquinista, el nacionalisme progressista i l'ecologisme hem fet un esforš d'unitat per fer possible el canvi a la Casa de la Vila, imprescindible desprÚs de setze anys d'escÓndols, desgovern i gast˛rum a cÓrrec del duet PP-ASI (Segueix)

Posted in General . Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent