facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor

Galícia, dolça son de les Espanyes, dissabte a Porreres

psmllucmajor | 31 Juliol, 2007 22:37

Abans de dissabte, memoritzem aquests versos de Celso Emilio Ferreiro (1912-1968): "Lingoa proletaria do meu pobo / eu fáloa porque sí, porque me gosta, /porque me peta e quero e dame a gaña/ porque me sai de dentro, alá do fondo/ dunha tristura aceda que me abrangue / ao ver tantos patufos desleigados, / pequenos mequetrefes sen raíces / que ao pór a garabata xa non saben / afirmarse no amor dos devanceiros, / falar a fala nai, / a fala dos abós que temos mortos, / e ser, co rostro erguido, / mariñeiros, labregos da lingoaxe, / remo i arado, proa e rella sempre. / (...) / Galicia, doce mágoa das Españas, / deitada frente ao mar, ise camiño.. (Segueix)

Posted in General . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Accidents, hospitals, monestirs, pròrrogues i adéus

psmllucmajor | 31 Juliol, 2007 21:58

Dos joves malferits. Un altre -l'enèssim- accident de trànsit (Segueix)

Posted in Mobilitat, seguretat, trànsit . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Avui tothom a Cort: salvarem la Real

psmllucmajor | 29 Juliol, 2007 22:35

Avui, a les 20:00 h. a la plaça de Cort (Palma), la Plataforma Salvem la Real (www.salvemlareal.org) ha convocat una marxa reivindicativa per demanar la definitiva aturada de totes les obres que es fan a l'entorn de l'històric monestir i l'efectiva protecció del conjunt (Segueix)

Posted in Territori, medi ambient . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Miquel Monserrat, "Set"

psmllucmajor | 29 Juliol, 2007 15:12

Socialista, llucmajorer, casat. El mataren, tal dia com avui, fa setanta-un anys. Llegim en el "Diccionari Vermell" de Llorenç Capellà (Segueix)

Posted in Memòria . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Renou a s'Arenal, música a can Pastilla, havaneres a Sant Jordi i fotos a cala Pi

psmllucmajor | 28 Juliol, 2007 17:06

Una de les darreres arbitrarietrats de l'ex-conseller d'Interior, José Maria Rodríguez, i del Govern del PP ha estat revocada pels tribunals (Segueix)

Posted in Turisme . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Avui per ses Fontanelles, dilluns per la Real!

psmllucmajor | 27 Juliol, 2007 10:52

En la nostra nota d'ahir us convocàvem al Gran Concert per ses Fontanelles d'avui vespre a la plaça del Campet de Can Pastilla. I avui hem rebut una comunicació dels amics de la Real -que sempre han estat solidaris amb Llucmajor: foren dels pocs que participaren en un dels darrers actes contra la construcció de la desmesurada autopista de Matas, Munar i Cabrer, quan les obres de la variant ja estaven en marxa-. Reproduïm el correu dels amics de la Real i us animam a adherir-vos a la marxa que -prenent el testimoni del PSM i el Bloc- convoquen per a dilluns, dia 30, a les vuit del vespre, a la plaça de Cort (Palma). Aquesta n'és la convocatòria, amb algun comentari o aclariment nostre entre claudàtors (Segueix)

Posted in Territori, medi ambient . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Demà, divendres, tots a ses Fontanelles!

psmllucmajor | 26 Juliol, 2007 16:12

Ses Fontanelles no pertany al terme de Llucmajor, però -essent com és a Can Pastilla- ni arenalers ni llucmajorers no podem deixar de sentir-ho part del nostre paisatge (Segueix)

Posted in Territori, medi ambient . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Crònica del Ple: treballadors públics o agents electorals pagats amb els doblers del poble?

psmllucmajor | 25 Juliol, 2007 14:26

Tercer Ple d'aquest consistori, segon després del de constitució. En el d’avui, dia de Sant Jaume, hem conegut els decrets d’Alcaldia que designen, discrecionalment, quatre assessors de l’equip de govern. Entre aquests assessors n’hi ha un amb tasques d’atenció a la comunitat d’estrangers que només podem veure com un agent electoral del Partit Popular pagat amb els doblers del poble (Segueix)

Posted in Gastòrum, amics i corrupteles . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Ple d'avui, i venga assessors!

psmllucmajor | 25 Juliol, 2007 11:55

Avui, dia 25 de juliol, Sant Jaume, des de les 12 h. està reunit el Ple de l'Ajuntament. S'hi ha de tractar el tema de les contractacions dels assessors (4 persones: 1 de turisme, 1 d'estrangeria, 1 del portal informàtic i 1 de modernització; queden 2 places buides, perquè el PP té previst contractar-ne fins a sis) (Segueix)

Posted in Gastòrum, amics i corrupteles . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

L'autopista és el punt negre

psmllucmajor | 24 Juliol, 2007 12:58

Setanta-un morts a les carreteres en el que portam d’any i el fet que les Balears siguin l’únic territori de l’Estat en què l’aplicació del carnet per punts ha fracassat haurien de fer-nos pensar què és el que va tan malament que provoca aquesta sagnia insuportable a l’hora de moure’ns (Segueix)

Posted in Mobilitat, seguretat, trànsit . Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

1 2 3  Següent»