facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor

Proposta del PSM davant el possible tancament de la Residència per a Persones Majors

psmllucmajor | 01 Abril, 2012 07:23

 

Proposta del PSM davant el possible tancament de la Residència per a Persones Majors

 

El PSM està a favor de suprimir càrrecs de confiança, de suprimir lloguers, d’estalviar en la recollida de fems i en telèfons, de llevar despeses supèrflues, de pagar el que es deu i de reduir el deute. I està totalment en contra tancar la Residència per a majors, de reduir el personal de les escoletes, entre d’altres, com va estar en contra de tancar el Casal de Joves o de suprimir els educadors de carrer.

 

La qüestió és que si no es presentava un Pla abans de dia 31, l’Estat es quedaria les partides que envia cada mes i això significaria que no només hi hauria problemes a la residència, sinó que no es podria pagar cap nòmina ni una, ni les de la Residència ni les de cap servei municipal. Per això ens varem abstenir a la votació.

 

Però el tema no ha acabat, encara hi som a temps per fer propostes que facin possible la continuïtat de la Residència i d’altres serveis necessaris. No ho vam poder fer abans ja que dijous horabaixa ens donaven els papers i divendres matí a primera hora es votava. Aquí teniu algunes coses que proposarem:

 

 

POSSIBLES SOLUCIONS

 

1.- Si reduïm una part els sous dels regidors i es posa en marxa d’una vegada el cobrament de les multes urbanístiques podem aconseguir un mínim de 300.000 euros anuals.

 

2.- Per a enguany, és imprescindible que Consell i Govern facin una aportació d’emergència a la Residència. I d’aquí a final d’any hi ha temps per negociar una solució definitiva entre Ajuntament, Govern i Consell per mantenir-la oberta.

 

3.- Cercar també col·laboració i finançament extra per a les escoletes.

 

4.- Negociar amb l’empresa que gestiona la piscina de s’Arenal que se’n faci càrrec sense cost per l’Ajuntament o convocar un concurs públic.

 

5.- Que la majoria d’actuacions musicals de les festes les facin els diferents grups musicals del municipi a un preu raonable: això compensaria una mica el no rebre subvencions i a la vegada, sortiria més econòmic a l’Ajuntament.

 

Aquestes i altres propostes les presentarem al batle i a la resta de regidors, per poder aconseguir una bona solució pels ciutadans i ciutadanes d’aquest municipi.

 

 

Joana Lluïsa Mascaró Melià i Jaume Tomàs Oliver

(regidors del PSM)

Categoria: Gastòrum, amics i corrupteles. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.