facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor

Per un canvi en el govern municipal, una societat justa i un país lliure, a Llucmajor, unim forces cap a MÉS

psmllucmajor | 06 Juliol, 2014 00:23

PSM, Iniciativa Verds i Esquerra Republicana anuncien conjuntament la propera constitució de l'Assemblea Fundacional de MÉS a Llucmajor.

Avui matí, Miquel Serra i Jaume Tomàs, en representació del PSM, Joan Ignasi Gálvez, d’Iniciativa Verds i Adelina Gutiérrez i Lluís Segura, en representació d'Esquerra Republicana, han comparegut en roda de premsa conjunta per comunicar que les tres organitzacions han decidit confluir cap a la creació de MÉS al municipi de Llucmajor. S'ha anunciat que a principis de tardor es farà l'Assemblea Fundacional, que serà oberta a tota la ciutadania i que, avui, tan sols es feia saber la intenció dels tres grups d'unificar forces que lluiten per un canvi en el govern municipal, la justícia social i la sobirania nacional.

Els representants dels tres partits han explicat que la situació política actual reclama noves maneres de fer política, que el primer compromís és cercar la confluència de l'àmbit que representam i el segon cercar complicitats a partir de la proximitat amb les necessitats i demandes de la societat. Llucmajor, han dit, ha de menester un canvi tant en les formes com en els continguts de la política, un canvi que permeti restaurar la confiança de la ciutadania en els seus representants, a partir d’idees – força bàsiques com puguin ser la honestedat, la transparència i la responsabilitat. Convençuts que el model que representa l’actual equip de govern ha demostrat sobradament la seva incapacitat de gestionar els serveis més bàsics que ha de menester un municipi com Llucmajor, allò que representa i defensa la gent i els partits que formaran MÉS a Llucmajor és el millor per una immensa majoria de la població i no es renuncia a res de cara a les eleccions de l'any que ve, que sens dubte hauran de canviar moltes coses.

Categoria: Gastòrum, amics i corrupteles. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.