facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor

El canvi necessari: per guanyar el 2007

psmllucmajor | 01 Gener, 2007 18:05

Aquest any que avui comença, el 777è de la nostra història nacional, s'obre curull de reptes per a la gent mallorquinista i progressista de Llucmajor i el seu terme. A tots se'ns fa present la necessitat d'impulsar un canvi polític en la gestió de la Casa de la Vila, del Consell de Mallorca i del Govern de les Balears. Les raons que exigeixen aquest canvi són ben evidents.

L'any que acaba ha estat un mirall de destrucció: un milió de metres quadrats del nostre terme sacrificats a una autopista desmesurada que ni ens fa arribar més prest a Palma ni ha acabat amb els accidents de trànsit; les arques de l'Ajuntament, saquejades; els polítics de la majoria PP-ASI fent corregudes pel banquet dels imputats; la crisi inacabable de la indústria sabatera; el monocultiu del totxo; les promeses incomplides (escoles insuficients, piscines a preus impopulars, contribucions injustes...); la destrucció del paisatge i del patrimoni històric; la falta d'idees en matèria turística i, per damunt de tot: un deute municipal inexplicable, pagam impostos com els suecs i tenim els serveis del Burundi. Tenim un Ajuntament dels més cars de Mallorca... i un dels que dóna més mal servici.

Tenim l'obligació de posar fi a aquest estat de coses. Volem unes institucions que siguin un exemple d'honradesa; uns gestors que treballin per al benestar de tots i no per a l'enriquiment d'una minoria; volem que l'accés als treballs públics sigui per mèrit i no per amistat o servilisme; que els governants treballin per preservar el medi ambient i el paisatge, perquè els nostres fills siguin hereus d'uns recursos naturals essencials per a la supervivència de l'home. Treballarem perquè el creixement econòmic sigui compatible amb la defensa del medi ambient; perquè els beneficis de la prosperitat arribin a tothom i perquè tots els mallorquins -els acabats d'arribar i els de moltes generacions- ens unim en una nova convivència que trobi un quefer comunitari en el manteniment orgullós i la transmissió compartida d'una llengua, d'una cultura, d'una terra i d'un paisatge que ja són els de tots i que entre tots hem de donar en herència als mallorquins dels set-cents setanta-set anys que encara han de venir.

En aquesta tasca, per guanyar el 2007 i per guanyar el futur, ens trobareu als militants del PSM diposats a treballar amb fermesa, seny i honestedat, amb la lleialtat al país i a la gent que ens ha caracteritzat aquests darrers trenta anys.

Per una política feta amb honradesa i eficàcia us oferim el nostre braç i, en senyal de diàleg, aquest espai de debat i discussió.

I, a tots, molts d'anys.

Categoria: General. Comentaris: (12). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior |

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.