facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor

El cas d’Andratx pot tenir repercussions en la vida política a Llucmajor?

psmllucmajor | 04 Gener, 2007 08:40

N’hauria de tenir a Llucmajor, i pertot, si fóssim tots iguals (com pretén fer creure Jaume Matas). Les impactants imatges del batle Hidalgo emmanillat, forçosament haurien de dur la resta de batles, i de qualsevol càrrec públic, a actuar amb molta més rigorositat i transparència. Això vol dir actuar respectant la legalitat, però també la legitimitat. L’exercici de la política ha d’anar associat sempre a la voluntat de servei públic per damunt de tot, no basta que les actuacions del polítics siguin legals, també han de ser legítimes, que no vol dir altra cosa que han de beneficiar la majoria dels ciutadans i no només a uns pocs, com passa massa sovint també a Llucmajor.

D’altra banda, Llucmajor també està en el punt de mira d’anticorrupció. A més de Joaquín Rabasco, el nostre batle Lluc Tomàs també està imputat pel fiscal anticorrupció per alguns dels delictes que s’imputen a Hidalgo: defraudació a l’Administració, prevaricació continuada i negociació prohibida a funcionaris. No hem vist Lluc Tomàs detingut, però ha hagut de comparèixer davant el jutge i encara no s’ha obert judici oral. Ni Lluc Tomàs ni el Partit Popular han assumit, de moment, cap responsabilitat política sobre aquest cas.

Però a part de les qüestions judicials, hi ha les electorals. D’aquí a mig any el poble ha de tornar a triar qui vol que el governi i és evident que el cas Andratx, el cas de Llucmajor i de molts d’altres municipis governats pel Partit Popular sobre els quals hi planeja la sospita de corrupció poden influir a l’hora d’anar a votar també a Llucmajor, cosa que evidentment esperam. És una qüestió de salut democràtica.

Joana Lluïsa Mascaró Melià

Portaveu del PSM al Parlament i a l’Ajuntament de Llucmajor

Categoria: Gastòrum, amics i corrupteles. Comentaris: (0). Retroenllaços:(1). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.