facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor

La dreta és caríssima... i més a Llucmajor

psmllucmajor | 10 Gener, 2007 18:01

El nostre magnífic ajuntament de Llucmajor (aquest que és incapaç d'arreglar les aceres però que té la comptabilitat en mans de la brigada de delictes econòmics i el seu batle camí dels jutjats) és un dels més cars de Mallorca: ens costa 1.036 euros per habitant i any.

Llucmajor, amb Calvià, és un dels ajuntaments que més cars surten a la gent que els patim. Tenim en comú algunes coses: nuclis dispersos, govern del PP (perquè diguin que la dreta baixa impostos!) i un desenvolupament bèstia del turisme i de la construcció: costa devastada, àrees turístiques envellides i urbanitzacions a manta.

Curiosament (perquè diguin que l'esquerra puja els imposts) els ajuntaments més "baratets" de l'illa són els que ha gestionat més temps el PSM: Santa Eugènia (paguen a l'ajuntament 155 euros per habitant) i Vilafranca (187 euros). Ser taujà o vilafranquer és deu vegades més barat que ser llucmajorer. Però a Vilafranca tenen teatre municipal i a Santa Eugènia fira de Teatre i tot! A Llucmajor: clots, renou, brutor i remor de corrupció.

Altres municipis del PSM són Campanet (380 euros per habitant ) o Petra (237). Definitivament: les urbanitzacions i el PP ens surten caríssims a la bona gent! Una economia equilibrada i modesta i uns polítics honrats, en canvi, ajuden al bon viure i... la butxaca del contribuent!

Ah! I no val dir que l'ajuntament de Calvià, tradicionalment, ha estat del PSOE: el cost del govern per habitant en el darrer any (batle del PP) hi ha pujat 500 euros!

Mantenir un Ajuntament del PP és un censal per a la vila; aquest partit és una llova! La dreta de sempre: baixar impostos als rics per pujar-los als pobres. I mentrestant, pagam informes, assessors i telefonistes de confiança perquè cerquin vots per al partido.

.

Categoria: Gastòrum, amics i corrupteles. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.