facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor

La reconversió de s'Arenal: moltes paraules, ni un cèntim

psmllucmajor | 08 Març, 2007 04:57

El Pla d’excel·lència de s'Arenal, iniciativa dels empresaris d’aquesta zona turística, continua sense gaires possibilitats de fer-se, segons varen poder constatar els candidats del Bloc (PSM-EU-Verds), en una reunió que han mantengut aquesta setmana amb el president de l’associació d’hotelers de la Platja de Palma. Hem constatat que remodelacions previstes a altres destinacions turístiques de l’estat espanyol podrien passar davant d’aquesta, que fa 8 anys que es va projectar. Aquest fet suposarà no només un nou endarreriment del projecte, sinó el desviament d’un nombre important de turistes, de manera potser irreversible.

Ho llegim a Tribuna Mallorca: http://www.tribunamallorca.org.

El digital es fa ressò que "Segons la formació nacionalista i d’esquerres, la remodelació es convertiria així en una oportunitat perduda", I que en el Bloc hem destacat "aspectes engrescadors del Pla d’excel·lència de la Platja de Palma, com ara la connexió ferroviària amb Palma, zones per a vianants i rutes ciclistes, depuració d’aigua per a zones verdes i neteja, millora del drenatge i plantació d’arbres, de les quals podrien gaudir no només els possibles visitants, sinó també la població autòctona. El projecte inclou també escoles per infants, escoles taller, centres de salut, centres de dia, equipaments esportius, rehabilitació d’edificis i façanes, retolació de la zona i creació d’espais lliures, aspectes molt importants per millorar la qualitat de vida dels ciutadans d’aquesta zona".

 El problema "resideix en la manca de finançament efectiva del projecte. Si bé està previst destinar-hi 200 milions d’euros, no està clar que la inversió hi arribi. Els compromisos financers contrets a parts iguals pels governs balear i espanyol i pels ajuntaments de Palma i Llucmajor i el Consell, no s’han fet encara efectius".

Categoria: Turisme. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.