facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor

La Nueva Mallorca "ho fa" "a la mallorquina" i es carrega Regana

psmllucmajor | 16 Març, 2007 13:43

“Quina amplària de món, no es veu la fi”. Ai... Regana havia estat una zona urbanitzable amb Pla parcial aprovat (anys enrere) però mai no executat. Les Directrius d’Ordenació del Territori del primer Matas (res a veure amb el segon!) li retallaren els 500 m. més pròxims a la costa. Els pactes de progrés (1995-2003) la varen incloure en les seves moratòries i a l’esborrany del PTM (1999-2003)   -Pla Territorial de Mallorca- era una de les urbanitzacions que es desclassificaven i passaven a rústic. Quan va començar aquesta legislatura de ciment i camions de grava i pactaren el “pofessionals” de la Nueva Mallorca i els que  “ho fan” “a la mallorquina”, Regana reaparegué al PTM de la destrucció: 22,5 ha urbanitzables... si l’Ajuntament vol. 

Evidentment que volen!  I a l’avanç de PGOU (encara no aprovat inicialment) hi tornen a posar Regana, però retallada a només 22 ha (no és que els del PPASI siguin més proteccionistes que UM: la mitja hectària la necessitaven a un altre nucli). Per tant, la decisió final és en mans de l’ajuntament: el Pla territorial (UM-PP) l’autoritza i l’ajuntament (PP-ASI) l’executa. En termes pasquals, UM fa de Pilat i el PP de populatxo que crida “crucificau-la! crucificau-la!”. I amb quina creu! S’hi podrien construir 2.200 noves places turístico-residencials.

 

 Apel·lacions? No les escolten. A les al·legacions presentades a l’avanç del PGOU, el PSM demanàrem que Regana passàs a rústic i, si mancava sòl urbanitzable, que el cercassin en els nuclis de població ja existents. Això era el febrer de 2006. Tal dia va fer un any, i encara no han contestat!

Serà cosa que demà, a les sis de l’horabaixa, devers Palma, ens escoltin.

 

Categoria: Territori, medi ambient. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.