facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor

Pujada de l'IBI. I paga, boig

psmllucmajor | 30 Octubre, 2007 16:21

S'ha fet coneixedor que han passat les eleccions: ja sabem la primera mesura del famós pla de sanejament que hauria de posar fre al gastòrum municipal i la primera proposta del batle Lluc Tomàs és...

... pujar l'IBI! I no poc: més d'un 40%; del 0'55% al 0,8%, amb la qual cosa ja tendrem un dels IBI més cars de Mallorca. Ho podeu llegir en el Diario de Mallorca d'avui, que qualifica la notícia de "torpede directe a l'economia familiar".

La cosa encara resulta més escandalosa si pensam que Llucmajor ja era un dels municipis més cars de Mallorca; que els imposts no es corresponen gens amb els serveis que ens presten; que s'han gastat quantitat indecents de doblers en "estudis" fantasmagòrics que no menaven enlloc (com aquell que costà 55.000 euros i fructificà en la instal·lació d'un senyal de trànsit); que l'Ajuntament fa anys que ven sòl públic per finançar la despesa corrent; que han estat norma - aquests setze  anys- els contractes a dit i sempre als mateixos; que el deute de Llemsa està del tot desbocat; que es tuden els sous públics en publicitat preelectoral; que l'Ajuntament és incapaç de pagar als creditors i que -malgrat tot- la primera mesura del nou consistori fou pujar les retribucions dels polítics i i les assignacions als grups municipals; que s'han envoltat  d'assessors i de càrrecs i ajudants de lliure designació i que -amb tot això- el batle està imputat per uns gravíssims -i presumptes- delictes com ara negociaciones prohibidas, fraude a la Administración , prevaricación y tráfico de influencias per quantitats superiors al milió d'euros i que, per aquests fets, s'ha decretat ja l'obertura de judici oral -amb fiança d'un milió tres-cents mil euros- contra el batle, el seu soci de govern, senyor Rabasco, i la senyora Aldao. I que, mentrestant, l'altre principal imputat -l'exregidor Rabasco- menja marisc amb el cap visible del PP local.

(uf... hem de seguir?).

La qüestió és saber fins quan haurem de pagar les conseqüències d'aquests vint anys de PPASI; no el marisc, la resta.

Categoria: Gastòrum, amics i corrupteles. Comentaris: (10). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.