facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor

Prou decepcions en política territorial

psmllucmajor | 09 Novembre, 2007 06:50

En Gabriel Vicens (Bloc-PSM) i la conselleria de Mobilitat i Ordenació del territori han fet bé la seva feina: en cent dies han posat sobre la taula el projecte de tranvia de s'Arenal fins a Palma i l'aeroport i -el que és més important- un projecte de Llei de mesures territorials urgents i el decret Llei que l'acompanya que poden significar la salvació d'un bon nombre dels espais naturals més directament amenaçats per un urbanisme depredador (una disúrbia, hauríem de dir: urbanisme era una altra cosa) impropi del segle XXI.

Entre les mesures proposades, la protecció de ses Fontanelles i l'ampliació dels espais naturals de la Marina de Llucmajor: Regana podria estar avui sobre la taula del consell de Govern. Confiem que, aquesta vegada, no ens decebin.

El crèdit -tanmateix- no és il·limitat: devora de molts d'encerts (les prioritats socials dels pressuposts, l'impuls al transport públic, el retall d'algunes partides escandaloses, IB3, bona sintonia en matèria de turiosme...) els governants de centreesquerra ja ens han decebut en més d'una qüestió: retallada als pressuposts -ja magres, peperament magríssims- de política lingüística, son Espases... Veurem cap on tomba avui la balança: cap a l'esperança o cap a la decepció.

 Pensem que, si bé cal ser responsables, per fer segons què no ho paga assumir paperots d'altri. Som al Govern en bloc per defensar Mallorca i el futur dels mallorquins. I l'ordenació del territori és una de les pedres de toc que mesuren el valor dels progressistes en aquest país, no ho oblidem. No ho oblidam.

Categoria: Territori, medi ambient. Comentaris: (5). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.