facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor

EL PSM-EN TORNA A CONFIAR EN JOANA LLUÏSA MASCARÓ PER ENCAPÇALAR LA CANDIDATURA A LLUCMAJOR

psmllucmajor | 29 Març, 2011 17:00

Biel Barceló reconeix que Mascaró és la millor candidata per augmentar la presència nacionalista al consistori i liderar el canvi a la batlia del municipi amb “una autèntica visió de futur”

L’agrupació del PSM-EN a Llucmajor torna a confiar en Joana Lluïsa Mascaró, vicesecretària del partit, com a candidata a la batlia del municipi. Mascaró, que ha estat elegida per unanimitat, ha rebut també el suport del secretari general nacionalista Biel Barceló qui ha remarcat la plena confiança en Mascaró, i ha posat de manifest la seva capacitat per liderar el necessari canvi a la batlia del municipi.

 

Mascaró reconeix sentir-se molt orgullosa per la reelecció i per formar part del PSM-EN, un projecte polític que ja ha complit 35 anys a Mallorca i aquest any en compleix 25 a Llucmajor. “Formar part d’aquest gran equip de persones és un orgull i tornar encapçalar la candidatura municipal és una gran responsabilitat que accept amb molta d’il·lusió ja que “tenc l’oportunitat de continuar treballant per Llucmajor amb honestedat i coherència, escoltant tots els ciutadans i ciutadanes per oferir-los un canvi real a les polítiques estancades i poc renovadores de l’actual equip de govern”.

 

Els nacionalistes es mostren convençuts que en les properes eleccions del mes de maig incrementaran el número de regidors i la presència al consistori. Un fet que serà decisiu per fer possible el necessari canvi a l’Ajuntament de Llucmajor. Biel Barceló ha afirmat que amb Mascaró i el seu equip la batlia del municipi adquirirà “un nou impuls amb visió de futur”.

Logo

Categoria: PSM-IniciativaVerds. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.