facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM-Entesa Nacionalista de Llucmajor

Mascaró presenta la candidatura del PSM per governar a Llucmajor

psmllucmajor | 10 Abril, 2011 18:01

Els nacionalistes celebren 25 anys de PSM al municipi amb un reconeixement als integrants de les candidatures

El PSM-EN de Llucmajor ha celebrat aquest divendres vespre un sopar per commemorar els 25 anys d’existència de l’agrupació al municipi i presentar els candidats a les properes eleccions del dia 22 de maig.

 

Joana Lluïsa Mascaró encapçala la llista electoral dels nacionalistes a Llucmajor formada segons Mascaró per “gent compromesa que entén la política des de l’honestedat” i que compta amb la presència de Jaume Tomàs Oliver, Miquel Àngel Serra, Xisca Nicolau, Maria Barceló Calviño i Sebastià Maimó.

 


Durant l’acte, que ha servit també per fer un reconeixement a les persones que al llarg d’aquests 25 anys han integrat les diferents candidatures del PSM a Llucmajor, Maties Garcies -qui fou el primer regidor nacionalista- ha recordat que l’empenta i la il·lusió que van impulsar a un grup de joves a presentar-se a les eleccions es mantenen encara vives.

Joana Lluïsa Mascaró, per la seva banda, ha manifestat sentir-se “feliç de la celebració, d’encapçalar la llista i de ser del PSM”. Durant la intervenció ha recordat que “els objectius que es marcà l’agrupació fa 25 anys reivindicant un poble viu i un ajuntament amb iniciatives, honestedat, transparència, comptes clars i dees per millorar el present i el futur, continuen plenament vius a Llucmajor i fan ben necessari el canvi al govern municipal” insistint en què “coherència de les seves reivindicacions per millorar la qualitat de vida dels llucmajorers es manté intacta”.

Els candidats a la Presidència del Govern i al Consell de Mallorca, Biel Barceló i Joan Font, han assistit a l’acte de Llucmajor per donar suport a l’agrupació i a Joana Lluïsa Mascaró com a cap de llista nacionalista al municipi i número 4 a la llista del Parlament de cara als propers comicis. Els dos han agraït els anys de feina i compromís i han encoratjat l’agrupació a continuar.

Categoria: PSM-IniciativaVerds. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.